abacusdent ESDEGB HU AbacusDent

Munkatársaink

 

dr. Ágh-Biro Zoltán


dr. Ágh-Bíró Zoltán

szájsebész szakorvos, implantológus

 

A budapesti Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán diplomáztam. Három évvel később „summa cum laude” minősítéssel megszereztem a Dentoalveoláris Sebészet Szakorvosa címet. Szájsebészeti tapasztalataimat olyan intézményekben szereztem, mint a Kútvölgyi Klinikai Tömb Szájsebészete –ahol 3 évet tötltöttem el orvosként-, illetve az SE Mária utcai Arc-Állcsont- és Szájsebészeti Klinikája. Azóta tudásom folyamatos bővítése érdekében számos szakmai továbbképzésen veszek részt.
Fontos számomra a páciensek félelmeinek és szorongásainak csökkentése, ezért egyrészt szívesen szánok időt arra, hogy panaszaikat meghallgassam, kérdéseiket megválaszoljam, másrészt igyekszem teljesen fájdalommentessé tenni a kezelést.
A hozzám forduló pácienseket mindig tájékoztatom az összes lehetőségről, a különböző megoldások előnyeiről, figyelembe veszem egyéni szempontjaikat és véleményüket, hogy a számukra lehető legjobb végeredmény szülessen. Munkám során nagy hangsúlyt fektetek a precíz munkavégzésre.

dr. Balla Ágnes


dr. Balla Ágnes

fogorvos

 

1977-ban summa cum laude végzett a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen. Hosszú évtizedek alatt a fogorvoslás minden területén magas szintű szakmai tapasztalatra tett szert. A protetikai, esztétikai és konzerváló kezelések területén folyamatosan nyomon követi a szakmai és technikai újításokat, és részt vesz az ilyen irányú továbbképzéseken. Fontosnak tartja betegeivel a bizalmon alapuló kapcsolatteremtést, ezért mindig szán időt a kezelések alatt a személyes beszélgetésre is. Páciensei szakmaszeretete, empátiája, precizitása és gyorsasága miatt évtizedek óta hűségesek hozzá. Az idősebb generáció tapasztalatával, rutinjával és nyugalmával várja leendő betegeit.

Nagyné Szabó Szilvia


Nagyné Szabó Szilvia

aszisztens

Fodor Cecilia


Fodor Cecilia

gazdasági vezető

Csapat

 

A BiaDent csapata